Blog Jan Keizer en Anny Schilder

01okt2015
PDFAfdrukkenE-mailadres

Zuid-Afrika tour

Naast een aantal optredens in eigen land gaan Jan en Anny een tour verzorgen in Zuid-Afrika. In de agenda kan je precies zien op welke locaties een concert gegeven wordt.

01okt2015
PDFAfdrukkenE-mailadres

Circustheater 16 mei 2016

janannyscheveningen

Bestel nu kaarten voor 16 mei 2016. Het belooft een schitterende avond te worden. Met uw komst steunt u tevens een bijzonder goed doel.

www.musicoflife.ntk.nl

18apr2014
PDFAfdrukkenE-mailadres

Gouden stemmen in Zuid-Afrika

zuidafMAX zendt vrijdag 2 mei om 17.35 uur op Nederland 2 de muziekspecial Gouden stemmen in Zuid-Afrika uit. Jan Keizer en Anny Schilder gingen samen met collega-artiesten George Baker en Pussycat naar het betoverende Zuid Afrika om te repeteren voor een groot concert in Pretoria. Concertbeelden worden afgewisseld met de mooiste plekken van dit Afrikaanse land.

BZN, George Baker en Pussycat scoorden in de jaren 80 en 90 vele grote hits in dit land. Zuid-Afrika is geen onbekend terrein voor de artiesten. Ze hebben hier al meerdere malen opgetreden en elke keer is het weer een bijzondere ervaring. Samen maakten deze muzikale vrienden een schitterende rondreis door Zuid-Afrika en bezochten de mooiste plaatsen aldaar; zoals het Paul Kruger huis, het Kruger park en de Drie Rondavels (werelds meest gefotografeerde plek).

Tijdens deze rondreis zijn er repetities met de artiesten voor het grote uitverkochte concert, wat ze ter afsluiting van hun bezoek aan Zuid Afrika hebben gegeven, in Pretoria en waar u uiteraard ook getuige van bent.

MAX: Gouden stemmen in Zuid-Afrika Vrijdag 2 mei om 17.35 uur op NED 2 www.omroepmax.nl/muziekspecials

 

15apr2014
PDFAfdrukkenE-mailadres

Steenwijk 11/04/2014

04mrt2014
PDFAfdrukkenE-mailadres

Dag 2 Roemenie

IMG-20140304-WA0000De tweede dag was zeker bijzonder, na een geweldige ontvangst vergezeld van champagne en heerlijke hapjes bij ons hotel werden wij later geconfronteerd met een vuurwerk ter verwelkoming in Timisoara. Thuis zijn Anny en ik het Sinterklaas vuurwerk gewend maar dit was een ongelooflijk aaneenschakeling van kleur en zelfs twee roze harten die de hemel versierde, op de kade werd het Jan & Anny logo van 10 bij 10 meter aan gestoken, ik zag bij een van onze koorzangeressen tranen in de ogen. Vanavond begint het concert om half 8, we hoeven ons niet te vervelen, tijdens het ontbijt komt de eerste radiointerviewer al weer het hotel binnenlopen, daar naast is er een fitnessruimte en een enorme jacuzzi! De jongens van onze band Part One zijn er niet bij weg te slaan.

Maria een van onze grootste fans vertelt ons dat het helemaal uitverkocht is. Nog even relaxen en dan voorbereiden op het tweede concert! Morgen breng ik jullie op de hoogte van het vervolg van deze prachtige tour door Roemeni.

Groet Jan 

Pagina 1 van 34